Handla Godis Online

Letar du efter att handla godis online? Då har du kommit helt rätt. Swecandy.se är en e-handelsbutik som säljer godis online till hela Sverige. Vi har ett av Nordens största utbud av godis med över 2,000 olika sorter till låga priser.

Vi är en godisbutik som säljer populära och kända varumärken online. Vår butik riktar sig mot kunder på den Svenska och den Norska marknaden och vi har både lokala märken samt stora världskända märken. Några exempel på de varumärken vi har är: Snickers, Ahlgrens Bilar, Marabou, Malaco, BitBits, Bubs, Freia, Skittles, Daim, Bassets och många fler. 

Billigt godis online från kända varumärken:

Vårt mål är att tillgodose våra kunder med ett stort utbud av godis som passar alla familjens smaker till låga priser. Vi erbjuder godis och choklad från varumärken såsom Snickers, Malaco, Marabou, Cloetta, Fazer, Freia, Nidar, Daim m.fl. 

Vårt utbud av godis är väldigt stort och det växer för varje dag. Hittar du inte ditt favoritgodis i vår butik? Hör gärna av dig till oss så kan vi se om vi kan ta in det godiset åt dig. Självklart säljer vi även nyttigt godis samt sockerfritt godis. Det finns godis för alla!

Lösgodis online:

Vi har även ett stort sortiment av lösgodis för er som vill handplocka ert favoritgodis. Lösgodis är perfekt om man vill hitta något som passar alla och det funkar utmärkt till fest, en mysig familjekväll såväl som barnkalas. 

Billigt godis online: 

Swecandy.se är en onlinebutik som erbjuder sina kunder ett stort sortiment av lösgodis, choklad, påsgodis samt godis i stora grossistförpackningar.  Handlar du från Sverige så är våra priser inkl. moms och handlar du från Norge så är våra priser exkl. moms. 

Vi önskar er en trevlig godishandel och hoppas du hittar något du gillar! 

– Swecandy.se

Rulla till toppen