Padelracket: Padelspecialisten har padelracket för både seniorer, juniorer, nybörjare samt rutinerade spelare. Dessutom så erbjuder de marknadens lägsta priser på allt inom padel. Deras mål är att du som padelspelare ska hitta allt du behöver för att ta ditt padelspelande till nästa nivå. Då det inte är ett självklart val att välja rätt racket så har Padelspecialisten tagit fram en racketguide som hjälper dig att välja rätt racket.

BRETT UTBUD AV PADELRACKETS

En av Padelspecialistens USPar är att de har ett välutvalt sortiment av padelracket från flera välkända märken. Det finns självklart padelrackets för alla nivåer. Så oavsett om du är nybörjare, motionär eller proffs så kan du handla ditt nya padelracket hos Padelspecialisten.com. Padelspecialisten har även ett bonusprogram så att deras kunder får bonuspoäng på allt de handlar. Nedan ser ni de olika märken som säljs hos Padelspecialisten.

Padelracket Dam:  Padelspecialisten har ett stort och bra utbud av padelracket för damer både för nybörjare samt rutinerade spelare. Dessutom så erbjuder Padelspecialisten marknadens lägsta priser på allt inom padel. Deras mål är att du som padelspelare ska hitta allt du behöver för att ta ditt padelspelande till nästa nivå. 

Padelracket Herr:  Padelspecialisten har ett stort och bra utbud av padelracket för herrar både för nybörjare samt rutinerade spelare. Dessutom så erbjuder Padelspecialisten marknadens lägsta priser på allt inom padel. Deras mål är att du som padelspelare ska hitta allt du behöver för att ta ditt padelspelande till nästa nivå. 

Hos Padelspecialisten hittar du padelracket från världens ledande varumärken som AdidasBullpadelHeadPrinceWilsonStarVie, m.fl. Dessutom har de rackets anpassade för alla olika nivåer, allt från nybörjare till pro. Om du behöver hjälp med att hitta vilket racket som passar just dig finns deras guide “rätt racket för dig” där du får tips om vad du ska tänka på när du ska köpa ett padelracket.

Det finns egentligen tre olika former på ett padelracket och de olika innebär olika svårighetsgrader.

  • Runda padelracket: Ett runt racket är det absolut enklaste att spela med för att det har balanspunkten i mitten vilket gör att du har mer kontroll, med det sagt är det ett runt racket du ska ha om du är nybörjare! Se deras runda rackets här.
  • Diamantformade padelracket: Ett diamantformat padelracket har balanspunkten lite högre upp vilket gör att det kan kännas framtungt och därmed mer svårkontrollerat. Fördelen är att det ger mer kraft i slagen och för en van spelare som kan sin sak är detta det självklara valet! Se deras diamantformade rackets här.
  • Droppformade padelracket: Ett droppformat racket är egentligen en kombination av ett runt och ett diamantformat rack. Det passar de som passerat nybörjare och tränar padel ofta eller till och med tävlar. Se deras droppformade rackets r.

 

Rulla till toppen