Köpvillkor

Allmänt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Hur betalar jag?

Du betalar när du checkar ut och betalar genom Klarna. Antingen via kort, faktura, delbetalning eller banköverföring.

Leveranser

 • Inom Sverige
  För order som vi mottagit betalning före klockan kl. 15.00 skickas från oss som regel samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 vardagar (normal leveranstid är nästkommande vardag). Vi levererar produkterna med DHL.
 • Utanför Sverige
  Vi levererar just nu till endast till Norge. Leveranstid är cirka 5 – 7 dagar. Din order skickas med DHL och du får spårbart kollinummer skickad till din e-post.
 • Ej uthämtade paket
  Det är upp till kund att ange en giltig och korrekt adress. Om swecandy.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är kunden ansvarig för att betala frakt på 150 kr för returen av paketet. Postombudet håller paketet i 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. 
 • Försenad leverans
  Om vi inte kan skicka din beställning inom 3-5 vardagar så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Priser

Kommer du ifrån Norge ser du priserna på hemsidan i NOK. Svenska kunder ser priserna i SEK. Som standard anges alla priser (förutom där det specifikt sägs annat) exklusive moms. För kunder utanför EU är eventuell införselmoms och tullavgift upp till mottagaren att betala.

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du också ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att du uppgett riktig e-postadress och meddela oss vid fel för att få en orderbekräftelse skickat på nytt.

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via vårt kontaktformulär inom skälig tid.

Återbetalningar sker genom Klarna och kan ta upp till 14 dagar.

(Norsk)

Refundering av varer skal skje innen (14 dager)

Returfrakten betales av avsender Swecandy.

Mottaker er ansvarlig for å kontrollere at leveransen og varer er uskadde i forbindelse med mottak av pakken. Ved eventuelle problemer med pakken eller ved manglende varer, sendes skriftlig beskjed via vårt kontaktskjema innen rimelig tid. Pengene blir refundert tilbake via Klarna.

Returadressen er:

 

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av swecandy.se. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst (Se information under Kontakta oss).

Garanti & anvisningar

Swecandy.se kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot en eller flera ingredienser i en produkt. Om du är osäker på vad produkten innehåller, kontakta vår kundtjänst innan beställning eller kolla produktens innehållsförteckning.

Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal m.m. Den närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Läs mer om din ångerrätt här.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där det är direkt angivet. Swecandy.se förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

Handla från Norge

Sedan 2015 kan man köpa varor ifrån utlandet för upp till 350 NOK inklusive frakt till gränsen (EU frakt på 20 NOK) utan att behöva betala tull och moms på sina varor. 

Vår EU-frakt ligger på 20 NOK, vilket betyder att du kan handla för 330 NOK tull och moms-fritt. Gränsen på 350 NOK inklusive EU frakt (20 NOK) gäller för 1 beställning. 

 • EU frakt påverkas inte av vikt. EU Frakt är frakten från Sverige till Norge.
 • Frakt med DHL inom Norge tillkommer och är baserat på vikt: (Inkl EU-Frakt).
  0 – 5.9 kg = 79 NOK
  6 – 11 kg = 89 NOK
  11,1 – 16 kg = 99 NOK
  16,1 – 21 kg= 119 NOK
  21,1 – 30 kg = 129 NOK
 • Frakt med DHL inom Norge räknas INTE med i 350-kronorsregeln.

 Vi använder DHL och ditt paket kommer att levereras till närmaste butik med post.

Fraktvillkor:
Av eventuell fraktkostnad är 20 kronor EU-frakt – vilket räknas in i maxbeloppet på 350 kronor vid beställning till Norge. När vi kör fraktfri kampanj vid beställningar över 300 kronor går det istället att nyttja hela beloppet med varor upp till 350 kronor. 

Ordrar till Norge under 350 norska kronor är moms- och tullfria. Läs mer på tullverket via länken: https://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/ 
 
Mer info om att emot DHL Service Point
https://parcelshopfinder.dhlparcel.com/


DHLs ombud
Ombuden hittar du över hela landet på platser som du besöker varje dag; affären runt hörnet, din närmaste bensinstation eller kiosk. Klicka in dig på https://parcelshopfinder.dhlparcel.com/ för att se ditt uthämtningsställe.

Swecandy.se
E-handel i Göteborg AB
559165-8199
info@swecandy.se

SAS EuroBonus
Få 30 poäng per 100 kr spenderat i butiken.

Kom ihåg att du måste registrera ditt 9-siffriga EuroBonus-nummer i varukorgen före din beställning. Det går INTE att registrera i efterhand. Poängen kommer att bli synliga på ditt Eurobonuskonto ca 21 dagar efter ditt köp. 7

Integritetspolicy

Rulla till toppen